top of page

FAQ’s 

 

🇬🇧 Frequently Asked Questions

🇳🇴 Ofte stilte spørsmål 

Hvilket produkt bør jeg bruke for krøllete hår?

For krøllete hår anbefales det å bruke et produkt som er spesielt laget for å forbedre krøller. Disse produktene hjelper med å definere og forsterke de naturlige krøllene dine, samtidig som de tilfører fuktighet og reduserer frizz.

Anbefalt produkt:

Krøllforbedrende krem, Matt Dust, Sea Salt Spray

 

Hvordan kan jeg redusere irritasjon når skjegget begynner å vokse ut?

For å redusere irritasjon når skjegget begynner å vokse ut, er det viktig å forberede huden skikkelig før barbering. Bruk en fuktighetsgivende barberkrem eller gel, og sørg for å barbere i retning av hårets vekst. Etter barbering kan du påføre et beroligende aftershave-produkt for å roe ned huden.

Anbefalt produkt:

Beroligende aftershave balsam

 

Hvor ofte bør jeg vaske håret mitt?

Hvor ofte du bør vaske håret ditt avhenger av ulike faktorer som hårtypen din, hodebunns tilstand og personlige preferanser. Generelt sett anbefales det å vaske håret 2-3 ganger i uken. Juster imidlertid frekvensen basert på dine individuelle behov og hvor oljete eller tørt hodebunnen og håret ditt blir.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Bør jeg ta med et bilde?

Det kan være nyttig å ta med et bilde for å kommunisere hvilken frisyre du ønsker til frisøren. Det gir dem en visuell referanse og hjelper til med å sikre at dere er enige når dere diskuterer klippen.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hva er den beste frisyren for tynt hår?

Den beste frisyren for tynt hår er vanligvis en kortere stil som gir volum og minimerer synligheten av tynnhår. Korte frisyrer kan skape illusjonen av tykkere hår og gi et ungdommelig utseende.

Anbefalt produkt:

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumizing Spray

 

Hvor ofte bør jeg klippe håret mitt?

Frekvensen av hårklipp avhenger av hårtypen din og ønsket stil. I gjennomsnitt anbefales det å klippe håret hver 3-5 uke for å opprettholde formen og helsen til håret ditt. Dette kan imidlertid variere basert på personlige preferanser og individuelle hårvekstrater.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Er det sant at du bør klippe håret selv om du lar det vokse ut?

Ja, det er sant at du bør klippe håret selv om du lar det vokse ut. Regelmessig trimming hjelper med å fjerne splittede tupper og holde håret sunt. Å trimme tuppene forhindrer også at håret brekker, slik at det kan vokse lengre og bli sterkere.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hva kan jeg gjøre med grått hår?

Å få grått hår er en naturlig del av aldringsprosessen. Hvis du velger å omfavne ditt naturlige grå hår, finnes det produkter som kan forbedre og vedlikeholde fargen. Alternativt kan du velge å farge håret for å dekke det grå og oppnå ønsket hårfarge.

Anbefalt produkt:

Gråhårforsterkende sjampo

 

Hvordan kan jeg opprettholde skjeggets helse?

For å opprettholde skjeggets helse er det viktig å holde det rent og fuktighetsgivende. Bruk en skjeggsjampo og balsam for å rense og hydrere håret. I tillegg er det lurt å regelmessig gre eller børste skjegget for å fjerne floker, samt påføre skjeggolje eller balsam for å nære både håret og huden under.

Anbefalt produkt:

Skjeggsjampo, skjeggbalsam, skjeggolje, skjeggbalsam, skjeggsmør

 

Hva er det beste produktet for å få håret mitt til å se tykkere ut?

For å få håret til å se tykkere ut, kan du se etter volumgivende eller fortykkende produkter. Dette kan inkludere stylingmousse, pudder eller sprayer som tilfører fylde og tekstur til håret ditt, og skaper inntrykket av tykkere lokker.

Anbefalt produkt:

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumizing Spray

 

Hva er det beste produktet for en naturlig, men sterk hold?

For en naturlig, men sterk hold, kan du vurdere å bruke leire- eller paste-baserte stylingprodukter. Disse produktene gir fleksibel og langvarig hold uten å få håret til å se stivt eller unaturlig ut.

Anbefalt produkt:

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay

 

Hva er den beste måten å style kort hår på?

Å style kort hår kan være allsidig og gøy. Vurder å bruke et teksturgivende produkt for å legge til definisjon og en rufsete look. Prøv forskjellige stiler som slicked-back, rotete eller spiky, avhengig av dine preferanser.

Anbefalt produkt:

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumizing Spray

 

Hvordan kan jeg unngå frizz i fuktig vær?

For å unngå frizz i fuktig vær er det viktig å holde håret godt fuktet. Bruk anti-frizz produkter som serum eller krem, og unngå overdreven styling eller bruk av varme. Vurder frisyrer som begrenser eksponering for fuktighet, som oppsatser eller fletter.

Anbefalt produkt:

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Argan Oil

 

Hvordan kan jeg forebygge splittede tupper?

For å forebygge splittede tupper er det viktig å ha sunne hårvaner. Regelmessige klipp, riktig bruk av balsam og unngåelse av overdreven varme eller kjemiske behandlinger kan hjelpe til med å forebygge splittede tupper. I tillegg kan bruk av leave-in balsam eller serum gi ekstra beskyttelse og fuktighet til håret.

Anbefalt produkt:

Leave-In Conditioner, Split End Serum, Argan Oil

 

Kan du anbefale en frisyre for en spesiell anledning?

For en spesiell anledning kan en elegant oppsats eller frisyre som en chignon eller en stram hestehale være et flott valg. Konsulter med en frisør for å finne den perfekte frisyren som komplementerer antrekket ditt og arrangementet.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hvordan kan jeg legge til volum i flatt hår?

For å legge til volum i flatt hår kan du prøve å bruke volumgivende produkter som mousses eller sprayer. Føntørk håret opp ned eller bruk en rund børste mens du tørker det for å skape løft og volum. Å tupere håret ved røttene eller bruke Velcro-ruller kan gi ekstra volum.

Anbefalt produkt:

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay

 

Hva er det beste produktet for å oppnå en slicked-back frisyre?

For å oppnå en slicked-back frisyre brukes vanligvis et sterkt hold gel eller pomade. Disse produktene gir kontroll og glans, slik at du kan skape en elegant og polert look.

Anbefalt produkt:

Sterk hold gel, Pomade

 

Kan du foreslå frisyrer for forskjellige ansiktsformer?

For forskjellige ansiktsformer:

Ovalt ansikt:

Nesten hvilken som helst frisyre passer til et ovalt ansikt. Vurder å prøve en frisyre med lag eller en medium lengde.

Rundt ansikt:

Frisyrer med høyde og volum på toppen, som pompadour eller faux hawk, kan hjelpe til med å forlenge ansiktet.

Firkantet ansikt:

Å myke opp vinklene med lagdelte eller teksturerte klipper kan komplementere et firkantet ansikt.

Hjerteformet ansikt:

Frisyrer med volum rundt kjeven eller haken, som hake-lengde bob eller teksturerte pixieklipp, kan balansere et hjerteformet ansikt.

Diamantformet ansikt:

Skråpanne eller frisyrer som skaper bredde ved tinningene kan komplementere et diamantformet ansikt.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hva er det beste produktet for en frisyre med matt finish?

For en frisyre med matt finish, se etter stylingprodukter som leire eller paste som gir en naturlig, ikke-glitrende tekstur og hold. Disse produktene gir et matt utseende uten å tilføre glans.

Anbefalt produkt:

Matte Styling Clay, Matte Hair Paste, Sea Salt Spray, Matt Dust

 

Hva kan jeg gjøre hvis håret mitt begynner å bli tynt?

Hvis håret ditt begynner å bli tynt, finnes det flere alternativer å vurdere. Du kan prøve volumgivende eller fortykkende hårprodukter, som sjampoer, balsam eller styling sprayer, for å skape inntrykk av fyldigere hår. I tillegg kan det være lurt å oppsøke en profesjonell frisør eller en tricholog for personlig rådgivning og mulige behandlinger for hårtap.

Anbefalt produkt:

Thickening Shampoo, Volumizing Conditioner, Hair Thickening Spray, Sea Salt Spray, Matt Dust, Volumizing Spray

 

Hva er den beste frisyren for en tilbakegående hårfestet?

Den beste frisyren for en tilbakegående hårfestet er ofte en kortere stil som holder håret nær hodet. Buzz cuts, crew cuts eller korte teksturerte stiler kan bidra til å minimere synligheten av en tilbakegående hårfestet og skape et rent og stilig utseende.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hvordan kan jeg kontrollere mitt lange hår?

For å kontrollere langt hår kan du vurdere å bruke stylingprodukter som pomader, voks eller stylingkremer. Disse produktene gir hold og kontroll, slik at du kan style det lange håret i ønsket form og holde det på plass gjennom dagen.

Anbefalt produkt:

Styling Pomade, Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumizing Spray

 

Kan du gi tips for å style krøllete hår om morgenen?

Å style krøllete hår om morgenen kan være enklere med riktig rutine. Begynn med å friske opp krøllene dine med en vannbasert spray eller leave-in balsam. Bruk en bredtannet kam eller fingrene dine for å forsiktig gre gjennom og forme krøllene dine. Vurder å bruke en krøll-definerende krem eller gel for å forbedre og definere krøllene dine. Unngå overdreven børsting eller berøring for å minimere frizz.

Anbefalt produkt:

Krøll-Refreshing Spray, Leave-In Conditioner, Krøll-Definerende Krem, Argan Oil

 

Er det nødvendig å bruke balsam hver gang jeg vasker håret mitt?

Det er gunstig å bruke balsam hver gang du vasker håret for å opprettholde fuktighet, glatthet og håndterbarhet. Balsam bidrar til å gjenopprette fuktighet, løse floker og forbedre den generelle hårhelsen. Imidlertid kan individuelle hårtyper variere, og noen mennesker kan finne ut at de bare trenger å bruke balsam annenhver vask. Eksperimenter og juster basert på ditt hårs spesifikke behov.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hvordan kan jeg fikse en dårlig klipp?

Hvis du er misfornøyd med en klipp, finnes det noen alternativer å vurdere. Du kan prøve å style håret ditt annerledes for å få mest mulig ut av den nåværende klippen. Alternativt kan du konsultere med en frisør for å se om noen justeringer eller endringer kan gjøres for å forbedre stilen. Hårtilbehør, som pannebånd eller skjerf, kan også hjelpe til med å kamuflere uønskede elementer av klippen.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hvordan velger jeg riktig hårbørste for min hårtype?

Valg av riktig hårbørste avhenger av hårtypen din og det ønskede resultatet. For å gre ut floker anbefales en bredtannet kam eller en børste med fleksible børstehår. Hvis du har tynt hår, kan en børste med naturlige børstehår bidra til å fordele oljer og legge til volum. For tykt eller krøllete hår kan en børste med større avstand mellom børstehårene forhindre overdreven slitasje eller brekkasje. Konsulter med en frisør for personlige anbefalinger.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hva er det beste produktet for å temme kruset hår?

For å temme kruset hår kan du se etter anti-frizz produkter som bidrar til å glatte og kontrollere flyaways. Serum, krem eller leave-in balsam med fuktighetsgivende egenskaper kan bidra til å redusere frizz og skape et mer glatt utseende.

Anbefalt produkt:

Anti-Frizz Serum, Anti-Frizz Cream, Leave-In Conditioner, Argan Oil

 

Hvordan kan jeg style håret mitt uten å bruke varmeverktøy?

Det er flere teknikker for å style håret uten å bruke varmeverktøy. Prøv å la håret lufttørke og bruk teksturgivende produkter for å forbedre naturlige bølger eller krøller. Flett eller tvinne fuktig hår for å lage vakre, varmebehandling-frie bølger. Du kan også bruke tilbehør som pannebånd, klemmer eller skjerf for å lage stilige oppsatser eller hårsmykker.

Anbefalt produkt:

Texturizing Spray, Hair Accessories

 

Hva er det beste produktet for å oppnå en frisyre med matt finish?

For å oppnå en frisyre med matt finish, se etter stylingprodukter som leire eller paste som gir en naturlig, ikke-glitrende tekstur og hold. Disse produktene gir et matt utseende uten å tilføre glans.

Anbefalt produkt:

Matte Styling Clay, Matte Hair Paste, Sea Salt Spray, Matt Dust

 

Hvordan kan jeg legge til volum i flatt hår?

For å legge til volum i flatt hår, kan du se etter volumgivende produkter som mousser eller sprayer. Føntørk håret opp ned eller bruk en rund børste mens du tørker det for å skape løft og volum. Tuper håret ved røttene eller bruk Velcro-ruller for å få ekstra volum.

Anbefalt produkt:

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumizing Spray

 

Hva er det beste produktet for å oppnå en frisyre med matt finish?

For å oppnå en frisyre med matt finish, se etter stylingprodukter som leire eller paste som gir en naturlig, ikke-glitrende tekstur og hold. Disse produktene gir et matt utseende uten å tilføre glans.

Anbefalt produkt:

Matte Styling Clay, Matte Hair Paste, Sea Salt Spray, Matt Dust

 

Hva kan jeg gjøre hvis håret mitt begynner å bli tynt?

Hvis håret ditt begynner å bli tynt, finnes det flere alternativer å vurdere. Du kan prøve volumgivende eller fortykkende hårprodukter, som sjampoer, balsam eller styling sprayer, for å skape inntrykk av fyldigere hår. I tillegg kan det være lurt å oppsøke en profesjonell frisør eller en tricholog for personlig rådgivning og mulige behandlinger for hårtap.

Anbefalt produkt:

Thickening Shampoo, Volumizing Conditioner, Hair Thickening Spray, Sea Salt Spray, Matt Dust, Volumizing Spray

 

Hva er den beste frisyren for en tilbakegående hårfestet?

Den beste frisyren for en tilbakegående hårfestet er ofte en kortere stil som holder håret nær hodet. Buzz cuts, crew cuts eller korte teksturerte stiler kan bidra til å minimere synligheten av en tilbakegående hårfestet og skape et rent og stilig utseende.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hvordan kan jeg kontrollere mitt lange hår?

For å kontrollere langt hår kan du vurdere å bruke stylingprodukter som pomader, voks eller stylingkremer. Disse produktene gir hold og kontroll, slik at du kan style det lange håret i ønsket form og holde det på plass gjennom dagen.

Anbefalt produkt:

Styling Pomade, Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumizing Spray

Kan du gi tips for å style krøllete hår om morgenen?

 

Å style krøllete hår om morgenen kan være enklere med riktig rutine. Begynn med å friske opp krøllene dine med en vannbasert spray eller leave-in balsam. Bruk en bredtannet kam eller fingrene dine for å forsiktig gre gjennom og forme krøllene dine. Vurder å bruke en krøll-definerende krem eller gel for å forbedre og definere krøllene dine. Unngå overdreven børsting eller berøring for å minimere frizz.

Anbefalt produkt:

Krøll-Refreshing Spray, Leave-In Conditioner, Krøll-Definerende Krem, Argan Oil

 

Er det nødvendig å bruke balsam hver gang jeg vasker håret mitt?

Det er gunstig å bruke balsam hver gang du vasker håret for å opprettholde fuktighet, glatthet og håndterbarhet. Balsam bidrar til å gjenopprette fuktighet, løse floker og forbedre den generelle hårhelsen. Imidlertid kan individuelle hårtyper variere, og noen mennesker kan finne ut at de bare trenger å bruke balsam annenhver vask. Eksperimenter og juster basert på ditt hårs spesifikke behov.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hvordan kan jeg fikse en dårlig klipp?

Hvis du er misfornøyd med en klipp, finnes det noen alternativer å vurdere. Du kan prøve å style håret ditt annerledes for å få mest mulig ut av den nåværende klippen. Alternativt kan du konsultere med en frisør for å se om noen justeringer eller endringer kan gjøres for å forbedre stilen. Hårtilbehør, som pannebånd eller skjerf, kan også hjelpe til med å kamuflere uønskede elementer av klippen.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hvordan velger jeg riktig hårbørste for min hårtype?

Valg av riktig hårbørste avhenger av hårtypen din og det ønskede resultatet. For å gre ut floker anbefales en bredtannet kam eller en børste med fleksible børstehår. Hvis du har tynt hår, kan en børste med naturlige børstehår bidra til å fordele oljer og legge til volum. For tykt eller krøllete hår kan en børste med større avstand mellom børstehårene forhindre overdreven slitasje eller brekkasje. Konsulter med en frisør for personlige anbefalinger.

Anbefalt produkt:

Ikke aktuelt

 

Hva er det beste produktet for å temme kruset hår?

For å temme kruset hår kan du se etter anti-frizz produkter som bidrar til å glatte og kontrollere flyaways. Serum, krem eller leave-in balsam med fuktighetsgivende egenskaper kan bidra til å redusere frizz og skape et mer glatt utseende.

Anbefalt produkt:

Anti-Frizz Serum, Anti-Frizz Cream, Leave-In Conditioner, Argan Oil

 

Hvordan kan jeg style håret mitt uten å bruke varmeverktøy?

Det er flere teknikker for å style håret uten å bruke varmeverktøy. Prøv å la håret lufttørke og bruk teksturgivende produkter for å forbedre naturlige bølger eller krøller. Flett eller tvinne fuktig hår for å lage vakre, varmebehandling-frie bølger. Du kan også bruke tilbehør som pannebånd, klemmer eller skjerf for å lage stilige oppsatser eller hårsmykker.

Anbefalt produkt:

Texturizing Spray, Hair Accessories

 

Hva er det beste produktet for å oppnå en frisyre med matt finish?

For å oppnå en frisyre med matt finish, se etter stylingprodukter som leire eller paste som gir en naturlig, ikke-glitrende tekstur og hold. Disse produktene gir et matt utseende uten å tilføre glans.

Anbefalt produkt:

Matte Styling Clay, Matte Hair Paste, Sea Salt Spray, Matt Dust

 

Hvordan kan jeg legge til volum i flatt hår?

For å legge til volum i flatt hår, kan du se etter volumgivende produkter som mousser eller sprayer. Føntørk håret opp ned eller bruk en rund børste mens du tørker det for å skape løft og volum. Tuper håret ved røttene eller bruk Velcro-ruller for å få ekstra volum.

Anbefalt produkt:

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumizing Spray

 

Hva er det beste produktet for å oppnå en frisyre med matt finish?

For å oppnå en frisyre med matt finish, se etter stylingprodukter som leire eller paste som gir en naturlig, ikke-glitrende tekstur og hold. Disse produktene gir et matt utseende uten å tilføre glans.

Anbefalt produkt:

Matte Styling Clay, Matte Hair Paste, Sea Salt Spray, Matt Dust

______________________________

FAQ’s Frequently Asked Questions 🇬🇧

What product should I use for curly hair?

For curly hair, it's recommended to use a curl-enhancing product specifically designed for curly hair. These products help define and enhance your natural curls, providing moisture and reducing frizz.

Recommended Product: 

Curl Enhancing Cream, Matt Dust, Sea Salt Spray

 

How can I reduce rashness when my stubble grows?

To reduce rashness when your stubble grows, it's important to properly prepare your skin before shaving. Use a moisturizing shaving cream or gel, and make sure to shave in the direction of hair growth. After shaving, apply a soothing aftershave product to calm the skin.

Recommended Product: 

Soothing Aftershave Balm

 

How often should I wash my hair?

The frequency of hair washing depends on various factors such as hair type, scalp condition, and personal preference. In general, it's recommended to wash your hair 2-3 times a week. However, adjust the frequency based on your individual needs and how oily or dry your scalp and hair become.

Recommended Product: 

N/A

 

Should I bring in a picture?

Bringing in a picture can be helpful in communicating your desired hairstyle to the barber. It gives them a visual reference and helps ensure you're both on the same page when discussing the haircut.

Recommended Product: 

N/A

 

What's the best haircut for thinning hair?

The best haircut for thinning hair is usually a shorter style that adds volume and minimises the appearance of thinning. Shorter hairstyles can create the illusion of thicker hair and provide a more youthful look.

Recommended Product: 

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumising Spray

 

How often should I get a cut?

The frequency of haircuts depends on your hair type and desired style. On average, it's recommended to get a haircut every 3-5 weeks to maintain the shape and health of your hair. However, this can vary based on personal preference and individual hair growth rates.

Recommended Product: 

N/A

 

Is it true you should still cut your hair even if you're growing it?

Yes, it's true that you should still cut your hair even if you're growing it out. Regular trims help remove split ends and keep your hair healthy. Trimming the ends also prevents breakage, allowing your hair to grow longer and stronger.

Recommended Product: 

N/A

 

What can I do about going grey?

Going grey is a natural part of the aging process. If you choose to embrace your natural grey hair, there are products available to enhance and maintain its color. Alternatively, you can opt for hair dye to cover the grey and achieve your desired hair color.

Recommended Product: 

Grey Hair Enhancing Shampoo

 

How can I maintain the health of my beard?

To maintain the health of your beard, it's important to keep it clean and moisturized. Use a beard shampoo and conditioner to cleanse and hydrate the hair. Additionally, regularly comb or brush your beard to remove tangles and apply beard oil or balm to nourish the hair and skin.

Recommended Product: 

Beard Shampoo, Beard Conditioner, Beard Oil, Beard Balm, Beard Butter

 

What's the best product to make my hair look thicker?

To make your hair look thicker, look for volumizing or thickening products. These can include styling mousses, powders, or sprays that add body and texture to your hair, creating the appearance of thicker strands.

Recommended Product: 

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumising Spray

 

What's the best product for a natural, but strong hold?

For a natural, but strong hold, consider using clay or paste-based styling products. These products provide a flexible and long-lasting hold without making your hair look stiff or unnatural.

Recommended Product: 

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay

 

What's the best way to style short hair?

Styling short hair can be versatile and fun. Consider using a texturising product for added definition and a tousled look. Experiment with different styles like slicked-back, messy, or spiky, depending on your preference.

Recommended Product: 

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumising Spray

 

How can I prevent frizz in humid weather?

To prevent frizz in humid weather, it's important to keep your hair well-moisturized. Use anti-frizz products such as serums or creams, and avoid over-styling or excessive heat. Consider hairstyles that minimize exposure to humidity, such as updos or braids.

Recommended Product: 

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Argan Oil

 

How do I prevent split ends?

Preventing split ends involves maintaining healthy hair habits. Regular trims, proper conditioning, and avoiding excessive heat or chemical treatments can help prevent split ends. Additionally, using leave-in conditioners or serums can provide added protection and moisture to the hair.

Recommended Product: 

Leave-In Conditioner, Split End Serum, Organ Oil

 

Can you recommend a hairstyle for a special occasion?

For a special occasion, a polished updo or an elegant hairstyle like a chignon or a sleek ponytail can be a great choice. Consult with a hairstylist to find the perfect hairstyle that complements your outfit and the event.

Recommended Product: 

N/A

 

How can I add volume to my flat hair?

To add volume to flat hair, consider using volumizing products like mousses or sprays. Blow-drying your hair upside down or using a round brush while drying can also help create lift and volume. Teasing the hair at the roots or using Velcro rollers can provide additional volume.

Recommended Product: 

Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay

 

What's the best product for achieving a slicked-back hairstyle?

To achieve a slicked-back hairstyle, a strong-hold gel or pomade is typically used. These products provide control and shine, allowing you to create a sleek and polished look.

Recommended Product:

Strong-Hold Gel, Pomade

 

Can you suggest hairstyles for different face shapes?

For different face shapes:

Oval Face: 

Almost any hairstyle suits an oval face shape. Consider trying a layered cut or a medium-length style.

Round Face: 

Hairstyles with height and volume on top, like pompadours or faux hawks, can help elongate the face.

Square Face: 

Softening the angles with layered or textured cuts can complement a square face shape.

Heart Face: 

Hairstyles with volume around the jawline or chin, such as chin-length bobs or textured pixie cuts, can balance a heart-shaped face.

Diamond Face: 

Side-swept bangs or hairstyles that create width at the temples can complement a diamond face shape.

Recommended Product: 

N/A

 

What's the best product for a matte finish hairstyle?

For a matte finish hairstyle, look for styling products like clays or pastes that provide a natural, non-greasy texture and hold. These products give a matte appearance without adding shine.

Recommended Product: 

Matte Styling Clay, Matte Hair Paste, Sea Salt Spray, Matt Dust

 

What can I do if my hair is starting to thin?

If your hair is starting to thin, there are several options to consider. You can try volumising or thickening hair products, such as shampoos, conditioners, or styling sprays, to create the appearance of fuller hair. Additionally, consulting with a professional hairstylist or a trichologist can provide personalised advice and potential treatments for hair thinning.

Recommended Product: 

Thickening Shampoo, Volumising Conditioner, Hair Thickening Spray, Sea Salt Spray, Matt Dust, Volumising Spray

 

What's the best haircut for a receding hairline?

The best haircut for a receding hairline is often a shorter style that keeps the hair close to the head. Buzz cuts, crew cuts, or short textured styles can help minimize the appearance of a receding hairline and create a clean and stylish look.

Recommended Product: 

N/A

 

How can I control my longer hair?

For controlling longer hair, consider using styling products like pomades, waxes, or styling creams. These products provide hold and control, allowing you to style your longer hair into the desired shape and keep it in place throughout the day.

Recommended Product: 

Styling Pomade, Sea Salt Spray, Matt Dust, Matt Clay, Volumising Spray

 

Can you provide tips for managing curly hair in the morning?

Managing curly hair in the morning can be easier with the right routine. Start by refreshing your curls with a water-based spray or leave-in conditioner. Use a wide-toothed comb or your fingers to gently detangle and reshape your curls. Consider using a curl-defining cream or gel to enhance and define your curls. Avoid excessive brushing or touching to minimize frizz.

Recommended Product: 

Curl-Refreshing Spray, Leave-In Conditioner, Curl-Defining Cream, Argan Oil

 

Is it necessary to use conditioner every time I wash my hair?

Using conditioner every time you wash your hair is beneficial for maintaining hydration, smoothness, and manageability. Conditioner helps to replenish moisture, detangle hair, and improve overall hair health. However, individual hair types may vary, and some people may find that they only need to use conditioner every other wash. Experiment and adjust based on your hair's specific needs.

Recommended Product: 

N/A

 

How can I fix a bad haircut?

If you're unhappy with a haircut, there are a few options to consider. You can try styling your hair differently to make the most of the current cut. Alternatively, you can consult with a hairstylist to see if any adjustments or modifications can be made to improve the style. Hair accessories, such as headbands or scarves, can also help to camouflage any unwanted elements of the haircut.

Recommended Product: 

N/A

 

How do I choose the right hairbrush for my hair type?

Choosing the right hairbrush depends on your hair type and desired result. For detangling, a wide-toothed comb or a brush with flexible bristles is recommended. If you have fine hair, a brush with natural bristles can help distribute oils and add volume. For thick or curly hair, a brush with wider spacing between bristles can prevent excessive pulling or breakage. Consult with a hairstylist for personalised recommendations.

Recommended Product: 

N/A

 

What's the best product for taming frizzy hair?

To tame frizzy hair, look for anti-frizz products that help smooth and control flyaways. Serums, creams, or leave-in conditioners with moisturising properties can help to reduce frizz and create a sleeker appearance.

Recommended Product: 

Anti-Frizz Serum, Anti-Frizz Cream, Leave-In Conditioner, Argan Oil

 

How can I style my hair without using heat tools?

Styling your hair without heat tools can be achieved through various techniques. Try air-drying your hair and using texturising products to enhance natural waves or curls. Braiding or twisting damp hair can create beautiful, heatless waves. You can also use accessories like headbands, clips, or scarves to create stylish updos or hair accessories.

Recommended Product: 

Texturizing Spray, Hair Accessories

 

What's the best haircut for men with thick, coarse hair?

For men with thick, coarse hair, medium-length hairstyles can work well. Consider layered cuts or textured styles that provide movement and reduce bulk. It's important to consult with a skilled barber who can tailor the haircut to your specific hair texture and desired look.

Recommended Product: 

N/A

FAQ English
FAQ Norwegian
bottom of page